Selecteer een pagina
Bent u woonachtig in Amsterdam en is uw wasmachine, wasdroger, vaatwasser of koelkast stuk? Niet getreurd want wij werken nou samen met wasmachine reparatie Amsterdam. Dit bedrijf heeft jaren lang ervaring in het repareren van witgoed apparatuur.

Parket schuren Amsterdam

Parket schuren Amsterdam is het parketteurs bedrijf van de stad, wij werken al jaren samen en verhuren onszelf voor het schuren en lakken van vloeren. Houten vloer schuren is een specialistisch werk, vraag eerst goed naar de mogelijkheden voor het schuren en behandelen van uw vloer.

Parket Schuren Hoofddorp

Parket schuren Hoofddorp is een partner met wie wij al jaren nauw samenwerken, bent u woonactig in Hoofddorp dan kunt u bellen met deze parketteur.

Parket schuren Haarlem

Parket Schuren Amsterdam

Wanneer uw parketvloer nodig toe is aan onderhoud, een nieuwe kleur of door beschadiging en krassen op de vloer opnieuw geschuurd en behandeld dient te worden? Kies dan voor parketvloer schuren Amsterdam

Mocht u uw vloer willen schuren in Amsterdam en omgeving. Wij werken al meer dan 20 jaar samen met onze betrouwbare partner Vloer Schuren Amsterdam